Terapi og rådgivning ved John Gissel

 

Kinesiologi

Kinesiologi er en test, behandlings- og terapiform, der henvender sig til voksne og børn. I behandlingen benytter jeg mig af akupressur, visualisering, farveterapi, healing samt fysiske og psykiske øvelser.

 

Hvad kan kinesiologi?

Med præcise testteknikker kan man afdække, hvorvidt årsagen til evt. ubalancer er af fysisk, kemisk eller af psykisk art.

En bred vifte af behandlingsmuligheder kan afhjælpe mange lidelser og ubalancer. Kinesiologien tager udgangspunkt i et holistisk menneskesyn, dvs. et udgangspunkt der tror på, at der er en sammenhæng mellem de fysiske, kemiske og psykiske tilstande i kroppen.

Derudover kan man bruge kinesiologien til at:
» teste hensigtsmæssige tilskud af vitaminer - mineraler
» teste fødemidlers påvirkning med henblik på at klargøre, hvilke fødemidler, der skal undgås, minimeres eller øges

 

Hvad er det for sygdomme kinesiologien kan hjælpe med?

Kinesiologi kan hjælpe på tre planer: Det fysiske, kemiske og psykiske.

Fysisk: F.eks. skader, lindring af nedslidning, uro og smerter i kroppen.

Kemisk: F.eks. manglende optagelse og omsætning af føden, udrensningsproblemer i kroppen, f.eks. på grund af forgiftninger og allergier.

Psykisk: F.eks. tidligere eller aktuelle problematikker, stress, traumer, fobier samt koordineringsvanskeligheder og indlæringsproblematikker.

Kinesiologi-teknikkerne egner sig ligeledes udmærket som en understøttelse af personligt udviklingsarbejde f.eks. ved kropafbalancering, hvor det kan handle om at få
»energien ind i kroppen igen«.


Center for personlig rådgivning og terapi » Fjeldevej 6, Gl. Rye » 8680 Ry » Telefon 86 89 82 54