Healing

Jeg tilbyder healing-sessioner til voksne og børn - jeg arbejder med to forskellige former for healing: Magnetisk healing og spirituel healing.

 

Magnetisk healing

Rundt om os selv har vi et magnetisk energifelt. Feltet skal, når det er optimalt, være harmonisk, dvs. at det skal være tæt, uden huller og ikke være skævt i forhold til kroppen.

Energifeltet påvirkes hele tiden af det, vi omgiver os med – især strømpåvirkninger fra forskellige elektriske apparater, lamper osv.

Feltet påvirkes også af vores psykiske energiniveau. Er vi glade sidder feltet bølgende tæt omkring kroppen. Er vi derimod stressede, trækker feltet sig som regel opad, og vores tanker kan påvirkes af det. Det kan resultere i yderligere forvirring samtidig med, at vi ofte vil mærke, at fødderne er kolde.

Energifeltet har til opgave at holde på den energi, vi producerer. Samtidig er det også en form for beskyttelseslag omkring kroppen, så vi ikke suger alt
»støj« til os.

Det kan måske for nogle virke lidt mystisk at beskrive vores energifelt på den måde. Til det vil jeg kun sige: Ja, det kan være svært at forstå noget, som vi ikke kan se med det blotte øje, men til gengæld kan vi alle, med de rigtige øvelser, mærke vores eget eller andres energifelt.

 

Proceduren

Når jeg giver healing til energifeltet, bruger jeg de healingevner jeg har i hænderne. Jeg kan mærke, hvor der er skævheder, hvor det er koldt/varmt, om feltet er svagt og hvor det vil være hensigtsmæssigt at tilføre energi eller flytte på energien.

Healingevner har vi alle sammen, vi bruger og udvikler dem bare forskelligt - ligesom det er med alle de andre evner, vi har.


Mærk energifeltet med en simpel øvelse

I skal sidde to personer med højre håndflade vendt mod hinandens. Lav en afstand ca. 30 cm., og nærm jer nu langsomt hinanden. I vil på et tidspunkt mærke en form for modstand, træk hænderne lidt tilbage igen og nærm jer igen, så vil I kunne mærke energifeltet, mere mystisk er det ikke!


Spirituel healing

Jeg arbejder med spirituel healing ud fra den tro, at der findes en universel/spirituel kraft, der forsyner alt levende på jorden med energi. Den energi kan jeg som healer kanalisere til et andet menneske. Dvs. healingen har ikke har noget at gøre med mine healing-evner, men det handler om, at mine evner fungerer som kanal for energien.

Flere healere taler om, at energien skal forstås som en intelligent energi, der selv finder vej til de områder, der trænger til healing, altså både fysisk og psykisk.


Proceduren

Spirituel healing foregår ved, at jeg ligger mine hænder på klientens skuldre, indstiller mig selv til at være personligt neutral, og åbner for muligheden for at kanalisere energien ind og videre ud igennem mine hænder, til personen.

Sessionen varer omkring 15 min. Det er forskelligt, hvordan healingen opleves – de fleste udtrykker dog, at de følte en ro brede sig i kroppen og sindet.

Healingen vil nu efterfølgende arbejde hos personen og give øget fysisk/psykisk velvære. Behandlingen giver fornyet energi til at kunne håndtere eventuelle personlige udfordringer eller problemer.

Der er mange, der spørger mig om den spirituelle healing kan helbrede forskellige sygdomme, til det er mit svar: Det ved jeg ikke!

Jeg arbejder ikke på den måde, at jeg kanaliserer energi til et bestemt område. Det er uden for min viden, om det er godt at gøre det. Mit fokus er i stedet at lade energien selv arbejde sig hen til det område, der er bedst for personen. Jeg tror på, at healing energi hjælper kroppen/sindet til at arbejde optimalt og er derved vejen til at komme i balance igen.


Universel energi

Du er sikkert selv et menneske, der kanaliserer healende energi. Du ved det måske bare ikke endnu. Tænk engang på, hvor ofte du har sendt en god tanke til et andet menneske, der trængte til hjælp eller stod overfor en stor krævende opgave.

Har du hørt andre sige, at de godt kunne mærke, at du tænkte på dem?

Jeg tror på, at det i sådanne situationer er universel energi, vi trækker på. Ellers ville vi vel falde ned af stolen af bare udmattelse. Læg mærke til, at det faktisk giver energi tilbage til dig selv, når du sender god energi af sted til et andet menneske.

Det er samtidig også principperne for fjernhealing, som ikke er betinget af afstand, men kan sendes kloden rundt.


Center for personlig rådgivning og terapi » Fjeldevej 6, Gl. Rye » 8680 Ry » Telefon 86 89 82 54